Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Plant protein and animal protein mixtures: Gelation and complex assembly
William Ainis
SCIENCE PhD theses
Institut for Fødevarevidenskab
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Plant protein and animal protein mixtures: Gelation and complex assembly'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
animal proteins
100%
gelation
92%
plant proteins
90%
gels
41%
rapeseed protein
29%
lactoglobulins
29%
proteins
29%
rheological properties
24%
whey protein
20%
lysozyme
18%
anisotropy
15%
titration
13%
ingredients
10%
mixing ratio
8%
calorimetry
7%
egg albumen
6%
whey
6%
selectivity (chemistry)
6%
protein sources
5%
food industry
5%
animals
2%