Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Physicochemical properties of lard-based diacylglycerols in blends with lard
Rikke Miklos, Hong Zhang,
Rene Lametsch
, Xuebing Xu
Fødevarekemi
34
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Physicochemical properties of lard-based diacylglycerols in blends with lard'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Lard
100%
Differential Scanning Calorimetry
33%
Solid Fat Content
33%
Keyphrases
Crystallization Properties
50%
Dropping Point
50%