Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Physicochemical properties of lard-based diacylglycerols in blends with lard
Rikke Miklos, Hong Zhang,
Rene Lametsch
, Xuebing Xu
Fødevarekemi
34
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Physicochemical properties of lard-based diacylglycerols in blends with lard'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
lard
81%
diacylglycerols
71%
physicochemical properties
51%
melting
44%
crystallization
43%
differential scanning calorimetry
21%
X-ray diffraction
21%
triacylglycerols
17%
lipid content
16%
lipids
11%
Medicin og biovidenskab
lard
100%
Diglycerides
78%
Crystallization
52%
Freezing
44%
Fats
32%
Differential Scanning Calorimetry
26%
X-Ray Diffraction
26%
Triglycerides
17%
Kemiske forbindelser
Fat
43%
Melting
37%
Crystallization
30%
Differential Scanning Calorimetry
15%
X-Ray Diffraction
10%