Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Microparticulated whey proteins for improving dairy product texture
Richard Ipsen
*
*
Corresponding author af dette arbejde
30
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Microparticulated whey proteins for improving dairy product texture'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
whey protein
77%
dairy products
68%
texture
57%
dairies
21%
fermented dairy products
11%
ice cream
10%
fillers (equipment)
9%
protein products
8%
cheeses
7%
raw materials
6%
ingredients
6%
Medicin og biovidenskab
Whey Proteins
100%
Dairy Products
89%
Cultured Milk Products
12%
Ice Cream
12%
Cheese
10%
Proteins
2%