Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Microparticulated whey proteins for improving dairy product texture
Richard Ipsen
*
*
Corresponding author af dette arbejde
30
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Microparticulated whey proteins for improving dairy product texture'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Whey Protein
100%
Dairy Product
100%
Dairy Matrix
20%
Creaminess
20%
Fermented Dairy Product
10%
Keyphrases
Dairy Matrix
20%
Fermented Dairy Products
10%
Inert Filler
10%
Structural Weakening
10%
Dairy Application
10%
Product Component
10%
Product Matrix
10%
Raw Material Processing
10%
Raw Material Ratio
10%
Agricultural and Biological Sciences
Fermented Dairy Product
10%
Protein Product
10%