Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Measurement of boar taint in porcine fat using a high-throughput gas chromatography−mass spectrometry protocol
Klavs Martin Sørensen
,
Søren Balling Engelsen
Food Analytics and Biotechnology
11
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Measurement of boar taint in porcine fat using a high-throughput gas chromatography−mass spectrometry protocol'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Gas Chromatography-mass Spectrometry
100%
Skatole
100%
Boar Taint
100%
Indole
100%
High-throughput
100%
Porcine Fat
100%
Mass Spectrometry
66%
Least Squares Approach
33%
Sample Screening
33%
Root Mean Square Error
33%
Instrument Response
33%
Backfat
33%
3-Methylindole
33%
Detection Rate
33%
Prediction Error
33%
Risk Class
33%
Sample Handling
33%
Chemistry
Indole
100%
Skatole
100%
Mass Spectrometry
66%
Methylindole
33%
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutical Science
Pig
100%
Skatole
80%
Indole
60%