Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Lactose Caking: Understanding the Mechanisms as a Route to Prevention
Melanie Anne Carpin
SCIENCE PhD theses
Institut for Fødevarevidenskab
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Lactose Caking: Understanding the Mechanisms as a Route to Prevention'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
lactose
100%
powders
84%
sorption
67%
particle size
38%
infant formulas
26%
testing
25%
dairy industry
24%
particle size distribution
24%
water activity
22%
product quality
20%
bags
20%
surface area
19%
drying
16%
sampling
15%
water content
15%
markets
14%
economics
14%