Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Tsukemono
- crunchy pickled foods from Japan: a case study of food design by gastrophysics and nature
Ole G. Mouritsen
7
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om '
Tsukemono
- crunchy pickled foods from Japan: a case study of food design by gastrophysics and nature'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Pickled Vegetables
100%
Food Design
100%
Japanese Word
50%
Japanese Cuisine
50%
Japanese Diet
50%
Soy Sauce
50%
Sensory Design
50%
Dashi
50%
Food Science
Food Design
100%
Pickled Food
100%
Soy Sauce
50%