Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Isolation and identification of phytase-active yeasts from sourdoughs
Lina Nuobariene,
Åse Solvej Hansen
,
Nils Arneborg
22
Citationer (Scopus)
25
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Isolation and identification of phytase-active yeasts from sourdoughs'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Saccharomyces Cerevisiae
100%
Sourdough
100%
Phytase
100%
Dry Yeast
100%
Extracellular Enzymes
75%
Whole Wheat Bread
50%
Kazachstania
25%
Phytase Activity
25%
Lithuanian
25%
Extracellular Phytase
25%
Bioavailable
25%
Bread Dough
25%
High Content
25%
Phytase Production
25%
Bread
25%
Leavening
25%
Pichia Occidentalis
25%
Food Science
Sourdough
100%
Phytase Activity
25%
Bread Dough
25%
Leavening
25%
Pichia
25%
Candida krusei
25%
Whole Wheat Bread
25%