Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
In Situ Monitoring of Nanostructure Formation during the Digestion of Mayonnaise
Stefan Salentinig, Heinz Amenitsch,
Anan Yaghmur
20
Citationer (Scopus)
101
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'In Situ Monitoring of Nanostructure Formation during the Digestion of Mayonnaise'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Teknik og materialevidenskab
Nanostructures
100%
Triglycerides
90%
Fatty acids
50%
Monitoring
46%
X ray scattering
31%
Lipases
31%
Chain length
28%
Synchrotrons
27%
Molecular structure
26%
Nutrition
25%
Nutrients
25%
Glycerol
25%
Esters
22%
Emulsions
22%
Water
22%
Kemiske forbindelser
Food
58%
Nanomaterial
51%
Triglyceride
43%
Monoglyceride
27%
Digestive
25%
Nutrient
21%
Small Angle X-Ray Scattering
20%
Glycerol
17%
Emulsion
17%
Fatty Acid
16%
Water Soluble
15%
Molecular Structure
14%
Ester
12%
Length
12%
Energy
9%