Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
In Situ Monitoring of Nanostructure Formation during the Digestion of Mayonnaise
Stefan Salentinig, Heinz Amenitsch,
Anan Yaghmur
20
Citationer (Scopus)
101
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'In Situ Monitoring of Nanostructure Formation during the Digestion of Mayonnaise'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Mayonnaise
100%
in Vitro Digestion
20%
Food nutrients
20%
Healthy Diet
20%
Small-Angle X-Ray Scattering
20%
Glycerol
20%
Free Fatty Acids
20%
Keyphrases
Nanostructure Formation
100%
Highly Ordered Nanostructure
20%
Food nutrients
20%
Complete Diet
20%
Controlled Release System
20%