Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
In Situ Monitoring of Nanostructure Formation during the Digestion of Mayonnaise
Stefan Salentinig, Heinz Amenitsch,
Anan Yaghmur
20
Citationer (Scopus)
101
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'In Situ Monitoring of Nanostructure Formation during the Digestion of Mayonnaise'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Teknik og materialevidenskab
Chain length
28%
Emulsions
22%
Esters
22%
Fatty acids
50%
Glycerol
25%
Lipases
31%
Molecular structure
26%
Monitoring
46%
Nanostructures
100%
Nutrients
25%
Nutrition
25%
Synchrotrons
27%
Triglycerides
90%
Water
22%
X ray scattering
31%
Kemiske forbindelser
Digestive
25%
Emulsion
17%
Energy
9%
Ester
12%
Fatty Acid
16%
Food
58%
Glycerol
17%
Length
12%
Molecular Structure
14%
Monoglyceride
27%
Nanomaterial
51%
Nutrient
21%
Small Angle X-Ray Scattering
20%
Triglyceride
43%
Water Soluble
15%