Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
How does particle size influence caking in lactose powder?
Melanie Anne Carpin, H. Bertelsen, A. Dalberg, J. K. Bech,
Jens Risbo
, Peter Schuck, R. Jeantet
19
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'How does particle size influence caking in lactose powder?'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Lactose
100%
Particle Size
100%
Size Influence
100%
Particle Size Distribution
100%
Ring Shear Test
33%
Particle Size Effect
16%
Moisture Sorption
16%
Large Specific Surface Area
16%
Impurities
16%
Crystalline Lactose
16%
Dynamic Vapor Sorption
16%
Total Surface Area
16%
High Content
16%
Small Particles
16%
Humidity
16%
High Moisture
16%
Compressibility
16%
Product Properties
16%
Flowability
16%
Moisture Sorption Isotherm
16%
Engineering
Particle Size Analysis
100%
Shear Ring
33%
Specific Surface Area
16%
Compressibility
16%
Food Science
Lactose
100%
Moisture Sorption Isotherm
50%