Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
High pressure effects on myrosinase activity and glucosinolate preservation in seedlings of Brussels sprouts
Jia Wang
SCIENCE PhD theses
Institut for Fødevarevidenskab
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'High pressure effects on myrosinase activity and glucosinolate preservation in seedlings of Brussels sprouts'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Geo- og miljøvidenskab
adsorption
4%
cell
22%
consumption
4%
cytoplasm
7%
degradation
23%
effect
5%
enzyme
9%
enzyme activity
6%
health
4%
kinetics
3%
matrix
7%
permeability
8%
preserve
5%
pressure effect
100%
project
3%
rate
1%
response surface methodology
6%
seedling
80%
substrate
4%
temperature
6%
vegetable
12%
water
3%
water content
14%