Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Formation of amyloid-like fibrils upon limited proteolysis of bovine α-lactalbumin
Jeanette Otte
*
,
Richard Ipsen
, Rogert Bauer,
Morten J. Bjerrum
, Rianne Waninge
*
Corresponding author af dette arbejde
Fødevarekemi
Mejeriteknologi
Kemisk Institut
37
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Formation of amyloid-like fibrils upon limited proteolysis of bovine α-lactalbumin'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
α-lactalbumin (α-La)
100%
Amyloid-like
100%
Limited Proteolysis
100%
Hydrolysis
50%
Bacillus Licheniformis
50%
Thioflavin T
50%
Main Components
50%
Hydrolysis Products
50%
Stronger Binding
50%
Protease
50%
Secondary Structure
50%
Molecular Mechanism
50%
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology
Lactalbumin
100%
Amyloid Protein
100%
Proteolysis
100%
Enzymatic Hydrolysis
100%
Protease
50%
Bacillus Licheniformis
50%
Thioflavin
50%
Protein Secondary Structure
50%
Chemistry
formation
100%
dimer
100%
Limited Proteolysis
100%
Enzymatic Hydrolysis
50%
Secondary Structure
25%
Monomer
25%
Chemical Engineering
Dimer
100%