Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Effects of microencapsulation on bioavailability of fish oil omega-3 fatty acids
Philip Carsten B Christophersen,
Mingshi Yang
,
Huiling Mu
3
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Effects of microencapsulation on bioavailability of fish oil omega-3 fatty acids'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Kemiske forbindelser
Omega-3 Fatty Acid
100%
Bioavailability
65%
Excipient
28%
Food
28%
Encapsulation
23%
Essential Fatty Acid
19%
Chemical Stability
12%
Lipid
9%
Oxidation Reaction
5%
Application
4%