Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Development of a sensory vocabulary for warmed-over flavor: Part II. In chicken meat
Derek V. Byrne
*
,
Wender L.P. Bredie
, Magni Martens
*
Corresponding author af dette arbejde
Sensorik og forbrugervidenskab
55
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Development of a sensory vocabulary for warmed-over flavor: Part II. In chicken meat'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Vocabulary
100%
Meat
87%
Chickens
77%
Pectoralis Muscles
36%
Cooking
33%
Patient Selection
23%
Learning
19%
Temperature
19%
Aptitude
18%
Landbrug og biologi
chicken meat
93%
flavor
66%
chicken patties
44%
patties
34%
sampling
28%
cooking
24%
learning
24%
muscles
17%
temperature
10%