Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Development of a sensory vocabulary for warmed-over flavor: Part II. In chicken meat
Derek V. Byrne
*
,
Wender L.P. Bredie
, Magni Martens
*
Corresponding author af dette arbejde
Sensorik og forbrugervidenskab
55
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Development of a sensory vocabulary for warmed-over flavor: Part II. In chicken meat'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Chicken Meat
100%
Selection Strategy
50%
Pectoral muscle
50%
Display Dynamics
50%
Multisensory Learning
50%
Sample Evaluation
50%
Dynamic Change
50%
Sensory Panel
50%
Sensory Dimension
50%
Term Selection
50%
Discriminative Ability
50%
Cooking Temperature
50%
Patties
50%
Descriptive Terms
50%
Food Science
Chicken Meat
100%
Sensory Panel
100%
Cooking Temperature
100%