Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Cooking aesthetics and lunch discipline: how lunch-time staff influences children’s experience of food
Sidse Schoubye Andersen
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Cooking aesthetics and lunch discipline: how lunch-time staff influences children’s experience of food'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Samfundsvidenskab
aesthetics
98%
conservatism
14%
democracy
9%
evidence
5%
experience
33%
food
74%
Group
8%
health
6%
interaction
6%
interview
11%
invention
13%
meals
100%
school research
17%
staff
65%
teacher
5%
time
37%