Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Contrasting approaches to food education and school meals
Sidse Schoubye Andersen,
Charlotte Baarts
,
Lotte Holm
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Contrasting approaches to food education and school meals'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
education
59%
ingestion
47%
meals (menu)
22%
school children
25%
school meals
100%
Kunst og humaniora
Education
35%
Field Work
7%
Food
41%
Ideal
6%
Instrumental Value
11%
Intrinsic Value
10%
Meal
65%
Pedagogy
11%
Pupil
8%
School children
9%
Samfundsvidenskab
eating behavior
24%
education
18%
educational ideal
13%
food
40%
meals
62%
pupil
6%
school class
9%
schoolchild
7%
Medicin og biovidenskab
Child
3%
Eating
19%
Education
37%
Food
41%
Meals
53%
Pupil
9%
Teaching
7%