Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Consumers' perception of novel beers: sensory, affective, and cognitive-contextual aspects
Davide Giacalone
Sensorik og forbrugervidenskab
SCIENCE PhD theses
72
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Consumers' perception of novel beers: sensory, affective, and cognitive-contextual aspects'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
beers
88%
beverages
5%
brewing
6%
brewing industry
36%
consumer acceptance
6%
consumer attitudes
100%
consumer preferences
20%
flavor
4%
handicrafts
43%
markets
3%
methodology
1%
novel foods
7%
product development
13%
questionnaires
5%
sensory evaluation
5%
sensory properties
10%