Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Components of wheat flour as activator of commercial enzymes for bread improvement
Cristian De Gobba
,
Karsten Olsen
,
Leif Horsfelt Skibsted
11
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Components of wheat flour as activator of commercial enzymes for bread improvement'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Commercial Enzymes
100%
Bread
100%
Increased Activity
100%
Wheat
100%
Wheat Flour
100%
Globulin
50%
Cassava Flour
50%
Xylanase
50%
Amylase
50%
Ethanol Extract
50%
Flour
50%
High Protein
50%
Propanol
50%
Active Extract
50%
Active Fraction
50%
Aqueous Extract
50%
Cassava
50%
Liquid Chromatography-tandem Mass Spectrometry (LC-MS/MS)
50%
Food Science
Wheat Flour
100%
Cassava Flour
50%
Table Salt
50%
Globulin
50%
Koji
50%