Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Chocolate Swelling during Storage Caused by Fat or Moisture Migration
L. Svanberg
*
, N. Lorén,
L. Ahrné
*
Corresponding author af dette arbejde
14
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Chocolate Swelling during Storage Caused by Fat or Moisture Migration'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Dark Chocolate
100%
Water Activity
33%
Sweet
33%
Cocoa Butter
33%
Keyphrases
Particulate Solids
16%
Adsorbed Moisture
16%
Confectionery
16%
Displacement Sensor
16%
Fast Swelling
16%