Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Cheese made from instant infusion pasteurized milk: rennet coagulation, cheese composition, texture and ripening
Anni Bygvrå Hougaard
,
Ylva Margareta Ardö
,
Richard Ipsen
6
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Cheese made from instant infusion pasteurized milk: rennet coagulation, cheese composition, texture and ripening'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
rennet
65%
pasteurized milk
64%
pasteurization
58%
coagulation
55%
cheeses
49%
ripening
45%
texture
42%
milk
20%
heat treatment
17%
temperature
16%
cheese ripening
13%
milk curds
12%
casein
9%
peptides
7%
calcium
6%
Medicin og biovidenskab
rennet
100%
Pasteurization
80%
Cheese
67%
Milk
48%
Temperature
29%
Hot Temperature
16%
Caseins
12%
Calcium
7%
Peptides
6%