Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Karsten Olsen
, Bo Bindzus Jespersen,
Vibeke Orlien
Fødevarekemi
2
Citationer (Scopus)
556
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
High Pressure Treatment
100%
Casein
100%
β-lactoglobulin (β-Lg)
100%
Tertiary Structure
33%
Milk
16%
Additive Model
16%
Water Protons
16%
Change in pH
16%
Histidine
16%
PH Decrease
16%
Deprotonation
16%
Ionic Strength
16%
Pressure Dependence
16%
In Situ
16%
Intermolecular Interactions
16%
Amino Acids
16%
Food Science
High Pressure Treatment
100%
Lactoglobulin
100%
Casein
100%
Change in pH
33%
Tertiary Structure
33%
Histidine
16%
Amino Acid
16%