Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Calcium and phosphorus equilibria during acidification of skim milk at elevated temperature
Glykeria Koutina,
Leif Horsfelt Skibsted
Fødevarekemi
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Calcium and phosphorus equilibria during acidification of skim milk at elevated temperature'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Skim Milk
100%
Phosphorus
100%
Elevated Temperature
100%
Acidification
100%
Casein Micelles
75%
Gelation
50%
Ultimate pH
25%
Colloidal Calcium Phosphate
25%
Dynamic Measurement
25%
PH Value
25%
Casein
25%
Serum Calcium
25%
Disintegration
25%
Changes in Slope
25%
Acid Gel
25%
Storage Modulus
25%
δ-Lactone
25%
Food Science
Skim Milk
100%
Acidification
100%
Casein Micelles
100%
Solubilization
66%
Colloidal Calcium Phosphate
33%
Acid Gel
33%
Casein
33%
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutical Science
Casein
100%
Micelle
75%
Calcium Phosphate
25%
Gluconolactone
25%