Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Calcium and phosphorus equilibria during acidification of skim milk at elevated temperature
Glykeria Koutina,
Leif Horsfelt Skibsted
Fødevarekemi
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Calcium and phosphorus equilibria during acidification of skim milk at elevated temperature'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
skim milk
95%
acidification
86%
casein
76%
micelles
71%
phosphorus
63%
calcium
53%
shoulders
47%
gelation
46%
solubilization
41%
temperature
34%
gluconolactone
30%
gels
29%
calcium phosphates
25%
storage modulus
24%
acids
23%
milk
14%
Medicin og biovidenskab
Caseins
100%
Phosphorus
90%
Milk
80%
Micelles
76%
Temperature
61%
Calcium
58%
beta-glucono-1,5-lactone
39%
Shoulder
38%
Gels
35%
Acids
32%
calcium phosphate
23%
Serum
9%