Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Blue-veined cheeses
Maria Belén López Morales
*
,
Ylva Ardö
, Françoise Berthier, Kimon-Andreas G. Karatzas, Thomas Bintsis
*
Corresponding author af dette arbejde
1
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Blue-veined cheeses'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Agricultural and Biological Sciences
Cheeses
100%
Blue Cheese
100%
Sheep Milk
25%
Cow Milk
25%
Dairy Sheep
25%
Cheese Ripening
25%
Milk Production
25%
Goat Milk
25%
Keyphrases
Stilton
100%
Stilton Cheese
20%
Cheese Maturation
20%
Sheep Milk
20%
Milk Sheep
20%