Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Blue Cheese
Mette Dines Cantor, Tatjana van den Tempel, Tine Kronborg Hansen,
Ylva Ardö
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Blue Cheese'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
blue cheese
100%
cheese ripening
26%
cheeses
58%
flavor
17%
lactic acid bacteria
19%
lipolysis
23%
manufacturing
16%
methodology
5%
microorganisms
13%
molds (fungi)
60%
mycotoxins
20%
odors
16%
Penicillium
20%
proteolysis
19%
ripening
17%
salts
14%
starter cultures
22%
texture
16%
yeasts
13%