Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Biotechnological approaches in glucosinolate production
Annette Petersen,
Cuiwei Wang
, Christoph Crocoll,
Barbara Ann Halkier
Molekylær Plantebiologi
15
Citationer (Scopus)
84
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Biotechnological approaches in glucosinolate production'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
glucosinolates
68%
Brassicales
16%
mustard (condiment)
14%
condiments
13%
synthetic biology
13%
antinutritional factors
12%
biopesticides
11%
health promotion
11%
human health
9%
sulfur
8%
flavor
8%
Saccharomyces cerevisiae
8%
tobacco
8%
cell culture
8%
forage
7%
agriculture
7%
Escherichia coli
6%
organisms
5%
amino acids
5%
Medicin og biovidenskab
Glucosinolates
100%
Biological Control Agents
17%
Condiments
16%
Sulfur Amino Acids
15%
Mustard Plant
15%
Synthetic Biology
14%
Agriculture
11%
Health
10%
Tobacco
9%
Saccharomyces cerevisiae
9%
Cell Culture Techniques
7%
Escherichia coli
7%
Kemiske forbindelser
Glucosinolate
90%
Time
4%