Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Biochemistry of Cheese Ripening: Proteolysis
Ylva Ardö
, Paul L. H. McSweeney, Abdallah A. A. Magboul, Vivek K. Upadhyay, Patrick F. Fox
26
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Biochemistry of Cheese Ripening: Proteolysis'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Proteolysis
100%
Casein
100%
Cheese Ripening
100%
Free Amino Acids
60%
Proteinase
60%
Coagulant
60%
Milk
40%
Peptidase
40%
Cheese
40%
Plasmin
40%
Lactic Acid Bacteria Starter
40%
Non-starters
20%
Volatile Flavor Compounds
20%
Enzymatic Hydrolysis
20%
Polypeptide
20%
Curd
20%
Cell Envelope
20%
Short Peptides
20%
Biochemical Events
20%
Proteinase Activity
20%
Cheddar Cheese
20%
Food Science
Casein
100%
Cheese Ripening
100%
Amino Acid
80%
Lactic Acid Bacteria Starter
40%
Enzymatic Hydrolysis
20%
Volatile Flavor Compounds
20%
Cheddar Cheese
20%