Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Argan oil-in-water emulsions: Preparation and stabilization
A. Yaghmur
, A. Aserin, Y. Mizrahi, A. Nerd, N. Garti
*
*
Corresponding author af dette arbejde
16
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Argan oil-in-water emulsions: Preparation and stabilization'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Teknik og materialevidenskab
Emulsions
100%
Stabilization
77%
Oils
59%
Water
49%
Phospholipids
16%
Sugar (sucrose)
14%
Soybean oil
14%
Kemiske forbindelser
Emulsion
76%
Emulsifying Agent
64%
Monoglyceride
41%
Soybean Oil
35%
Sucrose
28%
Mixture
26%
Phospholipid
25%