Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Advances in analysis of instrumental food sensory quality data
M. Bevilacqua
, F. Marini, F. Biasioli, F. Gasperi
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Advances in analysis of instrumental food sensory quality data'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Food Sensory
100%
Food Quality
100%
Sensory Quality
100%
Correlated Variables
50%
Low-dimensional Subspace
50%
Data Analytical
50%
Multivariate Data
50%
Analytical Tools
50%
Latent Variables
50%
Instrumental Assessment
50%
Sampling numbers
50%
Food Science
Sensory Quality
100%
Food Sensory
100%
Food Quality
100%