Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
A new world of ingredients: Aspiring chefs' opinions on insects in gastronomy
Afton Marina Szasz Halloran, Roberto Flore
Ernæring og Sundhed hos børn og voksne
GREEiNSECT - Københavns Universitet
4
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'A new world of ingredients: Aspiring chefs' opinions on insects in gastronomy'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Gastronomy
100%
Edible Insects
33%
Agricultural and Biological Sciences
Gastronomy
100%
Keyphrases
Fine Dining
25%