Beskrivelse

I madprogrammet Frøken Kræsen skal det denne gang handle om brød.
Den svenske madjournalist Linn Katarina Grubbström tager på besøg i stenovnsbageriet Nordisk Brødhus,på Nørrebro i København, og møder Lennart Ribers som fortæller om en dag i bageriet og hvordan han bager sit brød. Linn besøger også Åse Hansen, der er gær-ekspert og lektor ved Instituttet for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet samt Per Brun fra The Bread Station i Charlottenlund, hvor han fortæller om, hvordan han maler sit eget mel.

Klik på linket for at besøge Frk. Kræsens madblog hvor hun både præsenterer rejseguides, caféguides, opskrifter og meget andet. Du kan også finde mere information på Frk. Kræsens Facebook.

Emne

Internatbaseret radioprogram udarbejdet af Frøken Kræsen v. journalist Linn Katarina Grubbström
Periode16 feb. 2013

Emneord

  • gær
  • Økologisk gær
  • brød