@book{6834b177ef70479a9d61d99c2daac879,
title = "Smagen af gr{\ae}skar",
abstract = "SMAGEN AF GR{\AE}SKAR gennemg{\aa}r 20 af de mest velsmagende danske gr{\ae}skar sorter, giver r{\aa}d om dyrkning og anvendelse og en r{\ae}kke opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indg{\aa}r ogs{\aa}. Der er mange grunde til at spise gr{\ae}skar og til at gastronomer nu anvender de forskellige gr{\ae}skarsorter i madlavningen. Gr{\ae}skar-smag nuancerer i b{\aa}de s{\o}dme, muskat- og n{\o}ddearoma. S{\o}dmen fungerer som en naturlig smagsforst{\ae}rker. Tils{\ae}ttes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, f{\aa}r gr{\ae}skarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har gr{\ae}skar et meget lavt energiindhold og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger sv{\ae}kket alderssyn, og gr{\ae}skar-fr{\o}ene er fyldt med sunde, um{\ae}ttede Omega3-fedtsyrer og E-vitamin. ",
keywords = "Frugt og gr{\o}nt, Gr{\ae}skar, Vintersquash",
author = "Maren Korsgaard",
year = "2014",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-9315-904-4",
publisher = "Koustrup & Co.",
}