No photo of Kirsten Sjøstrøm

Kirsten Sjøstrøm

20052012

Research activity per year

Personal profile

Short presentation

Arbejdsområde/ansvarsområder - Apparatur/teknikker: LC-MS, DSC, frysetørring, UV/VIS-spektrofotometri, pH-måling, CFU, vandaktivitetsmåling, farvemåling, HPLC, plate reader - "Fødevarer": probiotika, mælkeproteiner, lactose, modelsystemer - Undervisning: øvelser på kurset 'Physical and chemical changes of Food Quality' samt instruktion samt vejledning i brug af apparatur og metoder - Ansvarsområder i øvrigt: laboratorier på 4. sal (R30), kemikaliebestilling, fællesindkøb til laboratorier og frokoststue Kompetencer (erfaring) - Har tidligere arbejdet på flg. projekter: Vitalitet af probiotiske bakterier, Lactosylering af mælkeproteiner, Oxidativ stabilitet af mælkepulver, Højtryksbehandling af mælk, Kødproteiners effekt i forbindelse med jernoptagelse - Metoder/udstyr, jeg tidligere har arbejdet med: GC-headspace, ESR, højtryksspektrofotometer, fremstilling af liposomer, Karl Fischer, stopped flow-spektrofotometer - Software/databehandling: Excel, Word, PowerPoint, Sitecore (hjemmesider), InDesign (layout) - Andre kompetencer: forsøgsplanlægning, referatskrivning, dansk retskrivning/korrekturlæsning, produktion af nyhedsbreve o.l. Tillidshverv: - Medarbejderrepræsentant i IFV's LSU - Medlem af IFV's kompetenceudviklingsudvalg - Bestyrelsesmedlem i Laborantklubben på LIFE - Bestyrelsesmedlem i HK Områdeklubben på KU

Short presentation

Se CV

Fingerprint

Dive into the research topics where Kirsten Sjøstrøm is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 4 Similar Profiles