Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Whole grain foods and health - a Scandinavian perspective
Wenche Frølich, Per Åman,
Inge Tetens
62
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Whole grain foods and health - a Scandinavian perspective'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Whole Grains
100%
Food
50%
Health
35%
Nutrition Policy
15%
Secale
9%
Avena
8%
Hordeum
8%
Nutritive Value
7%
Food Industry
7%
Edible Grain
7%
Triticum
7%
Micronutrients
6%
Nutrients
5%
Cohort Studies
4%
Prospective Studies
3%
Landbrug og biologi
whole grain foods
89%
grain products
31%
Dietary Guidelines
17%
processing technology
12%
cohort studies
8%
small cereal grains
6%
rye
6%
oats
5%
bioactive compounds
5%
food industry
5%
barley
4%
nutritive value
4%
chemical composition
4%
wheat
3%