Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The rise of seaweed gastronomy: phycogastronomy
Ole G. Mouritsen
, Prannie Rhatigan, Jose Lucas Pérez Lloréns
34
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The rise of seaweed gastronomy: phycogastronomy'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Seaweed
100%
Gastronomy
100%
Phycogastronomy
100%
Top Level
11%
Biodiversity
11%
South-East Asia
11%
Coastal Population
11%
Omnipresence
11%
Foodstuffs
11%
Cuisine
11%
Chefs
11%
Human Evolution
11%
Food Culture
11%
Human Food
11%
Food Science
Gastronomy
100%
Human Food
50%
Foodways
50%