Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The rise of seaweed gastronomy: phycogastronomy
Ole G. Mouritsen
, Prannie Rhatigan, Jose Lucas Pérez Lloréns
34
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The rise of seaweed gastronomy: phycogastronomy'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
gastronomy
100%
edible seaweed
80%
sea vegetables
14%
chefs
12%
foodways
11%
cuisine
10%
South East Asia
8%
foods
6%
biodiversity
6%
climate
6%
history
5%
nutrients
4%
crops
4%
Geo- og miljøvidenskab
seaweed
71%
food
10%
human evolution
10%
foodstuff
9%
world
8%
Southeast Asia
8%
vegetable
7%
biodiversity
5%
crop
5%
nutrient
5%
history
4%
sea
4%
climate
4%
trend
3%