Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The quest for umami: can sous vide contribute?
Mathias Porsmose Clausen, Morten Christensen, Trine H. Djurhus, Lars Duelund,
Ole G. Mouritsen
10
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The quest for umami: can sous vide contribute?'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Umami
100%
Sous Vide
100%
Meat
60%
Tenderloin
40%
Extracellular Glutamate
40%
Beef
20%
Cooking Methods
20%
Basic Tastes
20%
Signaling Molecules
20%
Popular
20%
Tenderization
20%
Conservation Techniques
20%
Protein Diet
20%
Foodstuffs
20%
Ageing Techniques
20%
Preparation Time
20%
Fermentation Methods
20%
Fermentation
20%
Glutamate
20%
Restaurants
20%
Amino Acids
20%
Synergetics
20%
Food Science
Sous Vide
100%
Umami
100%
Tenderizing
20%
Sensation
20%
Conservation Techniques
20%
Protein-rich
20%
Sensation of Taste
20%
Amino Acid
20%
Fermentation Technique
20%