Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
The effective factors on the structure of butter and other milk fat-based products
Stine Rønholt
,
Kell Mortensen
, Jes Christian Knudsen
X-ray and Neutron Science
Mejeriteknologi
40
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'The effective factors on the structure of butter and other milk fat-based products'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
butter
18%
buttermilk
76%
chemical composition
11%
churning
12%
consumer demand
9%
cream
8%
crystals
34%
dairy industry
8%
fat globules
9%
hardness
6%
heat treatment
6%
lipids
29%
manufacturing
6%
methodology
4%
microstructure
6%
milk
5%
milk fat
52%
nutritive value
6%
polymorphism
8%
rheology
8%
water content
5%
Medicin og biovidenskab
Butter
19%
Buttermilk
100%
Crystallization
8%
Dairying
11%
Fats
40%
Hardness
7%
Hot Temperature
5%
Milk
51%
milk fat globule
10%
Nutritive Value
8%
Rheology
8%
Water
4%