Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Species determination - can we detect and quantify meat adulteration?
Nicolai Zederkopff Ballin,
Finn Kvist Vogensen
, Anders H Karlsson
202
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Species determination - can we detect and quantify meat adulteration?'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
adulterated products
100%
meat
62%
analytical methods
31%
meat products
20%
DNA
20%
fair trade
16%
product labeling
14%
genome
11%
detection limit
9%
researchers
8%
proteins
3%
Medicin og biovidenskab
Meat
88%
Weights and Measures
51%
Meat Products
28%
DNA
22%
Genome
13%
Limit of Detection
10%
Formal Social Control
10%
Research Personnel
7%
Proteins
3%