Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Shelf-Life Prediction of Aseptically Packaged Orange Juice
L. M. Ahrné
*
, M. C. Manso, E. Shah, F. A.R. Oliveira, R. E. Öste
*
Corresponding author af dette arbejde
5
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Shelf-Life Prediction of Aseptically Packaged Orange Juice'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Teknik og materialevidenskab
Ascorbic acid
97%
Dissolved oxygen
74%
Flavors
74%
Food storage
100%
Mathematical models
39%
Oxygen
46%
Packaging materials
78%
Temperature
46%
Kemiske forbindelser
Ascorbic Acid
35%
Dioxygen
37%
Food
27%
Orange
98%
Packaging Material
47%
Time
13%