Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Shelf-Life Prediction of Aseptically Packaged Orange Juice
L. M. Ahrné
*
, M. C. Manso, E. Shah, F. A.R. Oliveira, R. E. Öste
*
Corresponding author af dette arbejde
5
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Shelf-Life Prediction of Aseptically Packaged Orange Juice'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Orange Juice
100%
Shelf Life
50%
Quality Characteristics
50%
TETRA
25%
Juice Quality
25%
Ascorbic Acid Content
25%
Guaiacol
25%
Dissolved Oxygen
25%
New Product Development
25%
Mathematical Modeling
25%
Quality Changes
25%
Vinyl
25%
Browning Index
25%
Product Material
25%
Aseptic Carton
25%
Juice
25%
Storage Temperature
25%
Packaging Materials
25%
Off-flavor
25%
Mathematical Model
25%
Food Science
Packaged Foods
25%