Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Quantification of benzoxazinoids and their metabolites in Nordic breads
Katharina Dihm, Mads Vendelbo Lind, Henrik Sundén, Alastair B Ross, Otto I Savolainen
Ernæring og Sundhed hos børn og voksne
6
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Quantification of benzoxazinoids and their metabolites in Nordic breads'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Benzoxazines
100%
Bread
70%
2-hydroxyacetanilide
53%
Triticum
28%
Secale
23%
Scandinavian and Nordic Countries
21%
Flour
20%
2-hydroxy-1,4-benzoxazin-3-one
19%
Edible Grain
19%
Whole Grains
10%
Dietary Exposure
10%
Food
5%
Diet
5%
Health
3%
Landbrug og biologi
benzoxazinoids
86%
breads
54%
metabolites
36%
acetamides
31%
Scandinavia
18%
rye
15%
wheat
15%
flour
14%
grain foods
11%
sourdough
10%
dietary exposure
10%
whole grain foods
9%
small cereal grains
9%
tandem mass spectrometry
7%
diet
4%
sampling
2%
Kemiske forbindelser
Acetamide
59%
Metabolite
38%
Amount
23%
Food
19%
Molecule
9%