Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Potential of phytase-mediated iron release from cereal-based foods: a quantitative view
Anne V F Nielsen,
Inge Tetens
, Anne S Meyer
40
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Potential of phytase-mediated iron release from cereal-based foods: a quantitative view'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
6-Phytase
100%
Edible Grain
72%
Iron
49%
Food
41%
Phytic Acid
38%
Edible Plants
12%
Inositol Phosphates
5%
Iron-Deficiency Anemias
5%
Inositol
5%
Phosphates
3%
Enzymes
2%
Landbrug og biologi
phytases
67%
iron
43%
phytic acid
38%
iron absorption
24%
dephosphorylation
13%
food plants
12%
iron deficiency anemia
8%
grain foods
8%
inositol phosphates
7%
myo-inositol
7%
chelates
6%
in vivo studies
6%
Biological Sciences
4%
phosphates
4%
uptake mechanisms
3%
enzymes
2%