Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Oxidative storage stability of roasted marama beans (
Tylosema esculentum
)
Mette Holse, Thomas Skov,
Åse Solvej Hansen
8
Citationer (Scopus)
30
Downloads (Pure)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Oxidative storage stability of roasted marama beans (
Tylosema esculentum
)'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Hexanal
100%
Lipid Oxidation
100%
Oxidative Stability
100%
Secondary Oxidation Products
100%
Storage Period
100%
Storage Stability
100%
Keyphrases
Herero
16%
Khoisan
16%
Nutritious Food
16%
Odor Identification
16%
Secondary Oxidation Products
16%
Traditional Sources
16%
Tswana
16%