Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Oxidative deterioration of pork during superchilling storage
Luigi Pomponio,
Jorge Ruiz Carrascal
*
*
Corresponding author af dette arbejde
9
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Oxidative deterioration of pork during superchilling storage'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Oxidative Deterioration
100%
Pork
100%
Lipid Peroxidation
80%
Protein Oxidation
40%
Shelf Life
40%
Chilling
40%
Volatile Compounds
20%
Oxidation Products
20%
Hexanal
20%
Meat
20%
Instrumental Color
20%
Loin
20%
Prolonged Storage
20%
Oxidative Changes
20%
Discoloration
20%
Food Science
Color Value
50%
Product Color
50%