Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Molecular mechanism of the allosteric enhancement of the umami taste sensation
Ole G. Mouritsen
, Himanshu Khandelia
*
*
Corresponding author af dette arbejde
Kemisk Institut
47
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Molecular mechanism of the allosteric enhancement of the umami taste sensation'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Medicin og biovidenskab
Guanosine Monophosphate
100%
Droseraceae
49%
Glutamic Acid
46%
Allosteric Site
37%
Molecular Dynamics Simulation
14%
Principal Component Analysis
14%
Nucleotides
10%
Ligands
9%
Food
9%
Kemiske forbindelser
Simulation
27%
Nucleotide
18%
Molecular Dynamics
16%
Food
15%