Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Marine lipids and the bioavailability of omega-3 fatty acids
Huiling Mu
,
Anette Müllertz
4
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Marine lipids and the bioavailability of omega-3 fatty acids'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Kemiske forbindelser
Bioavailability
65%
Chemical Stability
7%
Docosahexaenoic Acid
55%
Fatty Acid
6%
Fatty Acid Ethyl Ester
36%
Food
17%
Food Additive
10%
Lipid
45%
Omega-3 Fatty Acid
100%
Plasma
5%
Triglyceride
8%