Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Improvement of texture by modifying processing conditions
Lilia Ahrné
, Gerardo Gonzalez-Martinez, Ingegerd Sjöholm, Katarina Nilsson
1
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Improvement of texture by modifying processing conditions'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
blanching
100%
texture
73%
potatoes
62%
freezing
55%
pectinesterase
44%
cooking
25%
water holding capacity
18%
vegetables
14%
air
11%
freeze-thaw cycles
11%
fruits
10%
gelatinization
10%
boiling
9%
cell structures
8%
product quality
8%
case studies
7%
water
7%
temperature
7%
starch
6%
duration
5%