Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Improvement of texture by modifying processing conditions
Lilia Ahrné
, Gerardo Gonzalez-Martinez, Ingegerd Sjöholm, Katarina Nilsson
1
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Improvement of texture by modifying processing conditions'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Food Science
Air Blast Freezing
100%
Blanching Treatment
50%
Starch Gelatinization
50%
Keyphrases
Blanching Temperature
22%
Air Blast Freezing
22%
Boiling Water
11%
Microstructural Study
11%
Microstructural Evaluation
11%
Integral Effect
11%
Fast Freezing
11%
Starch Gelatinization
11%