Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Identification of new chicken egg proteins by mass spectrometry-based proteomic analysis
K. Mann
*
,
J. V. Olsen
, B. MaĉEk, F. Gnad,
M. Mann
*
Corresponding author af dette arbejde
21
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Identification of new chicken egg proteins by mass spectrometry-based proteomic analysis'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
biopharmaceuticals
18%
chicken eggs
89%
chickens
10%
egg albumen
16%
egg proteins
100%
egg shell
32%
eggs
44%
human nutrition
17%
mass spectrometry
63%
methodology
4%
phosphoproteins
53%
phosphorylation
13%
proteins
20%
proteomics
66%
tissues
6%
yolk proteins
19%