Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Exploring drying kinetics and morphology of commercial dairy powders
L. Malafronte,
L. Ahrné
*
, E. Schuster, F. Innings, A. Rasmuson
*
Corresponding author af dette arbejde
10
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Exploring drying kinetics and morphology of commercial dairy powders'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Fat Content
100%
Drying Kinetics
100%
Drying Time
60%
Dairy Products
40%
Effective Diffusivity
40%
Drying Rate
40%
Initial Composition
40%
Powder Particles
40%
Content Influence
20%
High-fat Diet
20%
Diffusivity
20%
Spray Drying Process
20%
Liquid Feed
20%
Design Process
20%
Single Drop
20%
Morphological Changes
20%
Dry Period
20%
Food Science
Fat Content
100%
Drying Kinetics
100%
Drying Time
60%
Dairy Product
40%
Spray Drying
20%