Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Effect of infrared heating on quality and microbial decontamination in paprika powder
N. Staack,
L. Ahrné
*
, E. Borch, D. Knorr
*
Corresponding author af dette arbejde
45
Citationer (Scopus)
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Effect of infrared heating on quality and microbial decontamination in paprika powder'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Keyphrases
Paprika
100%
Infrared Heating
100%
Paprika Powder
100%
Microbial Decontamination
100%
Infrared Radiation
75%
B.cereus
25%
Temperature Loss
25%
Near-infrared
25%
Natural Background
25%
Near-infrared Radiation
25%
Water Effect
25%
Microbial Count
25%
Decontaminating
25%
Bacillus Cereus Spores
25%
Surface Temperature
25%
Water Loss
25%
Water Activity
25%
Food Science
Microbial Count
16%
Infrared Radiation Heating
16%
Bacillus Cereus Spores
16%