Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Københavns Universitets forskningsportal Forside
Hjælp og OSS
Dansk
English
Forside
Profiler
Publikation
Forskningsenheder
Presse/medier
Aktiviteter
Priser
???studenttheses???
Forskningsdatasæt
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
Effect of grass silage chop length on chewing activity and digestibility
T.H. Garmo, Å.T. Randby, M. Eknæs, E. Prestløkken,
Peder Nørgaard
Oversigt
Fingeraftryk
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'Effect of grass silage chop length on chewing activity and digestibility'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.
Sorter
Vægt
Alfabetisk
Landbrug og biologi
chop length
100%
grass silage
67%
mastication
64%
silage
56%
digestibility
46%
ingestion
13%
round bales
12%
Norwegian Red
12%
cows
11%
chopping
11%
rumination
10%
dairy cows
6%
concentrates
6%
feces
6%
diet
4%